Chagrijnig

Ik heb een hekel aan met het openbaar vervoer moeten reizen, ik heb een hekel aan in de Media Markt zijn en ik word ontzettend chagrijnig als ik niet op tijd lunch. Deze drie ingrediënten voorspelden al niet veel goeds, maar toen het product, waar ik speciaal voor naar Zuid-Oost was afgereisd toch niet op voorraad bleek te zijn, knapte er iets in me en stond ik opeens op een donderdagmiddag– gemondkapt en wel- tegen een verkoper te schreeuwen. Ik ben er niet trots op, hoewel het wel verleidelijk is er trots op te zijn want ik verliet de winkel met een vergelijkbaar product met een enorme korting. Voor ik wegging bood ik nog wel mijn excuses aan. ‘Het geeft niet’ zei de jongen, en ‘ik begrijp het wel’. Ik hoop maar dat hij dat soort dingen niet dagelijks mee maakt. Maar laten we eerlijk zijn. Als je in de Mediamarkt werkt kan het niet anders dan dat je op dagelijkse basis te maken krijgt met mensen die het totaal hebben gehad.

Geüpdatet: