Kwijt

De ceintuur die bij mijn jas hoort, was weg toen ik gisteravond thuis aankwam. Onderweg verloren. Daar baalde ik behoorlijk van. Niet alleen omdat ik nooit meer zo’n zelfde ceintuur zal vinden, maar ook omdat het niets voor mij is, dingen kwijt raken. In welk stadium van aftakeling ben ik nou weer beland dat kledingstukken kunnen zoekraken terwijl ik ze draag? Ik was vanochtend nog niet heel lang onderweg toen ik hem terugvond: hij lag op straat. Helemaal verregend, door vele auto’s en fietsers overreden en een beetje modderig, maar niets wat de wasmachine niet kan oplossen. De dag had niet beter kunnen beginnen.

Geüpdatet:

Een gedachte over “Kwijt”

  1. Ha, ha! Je kunt een deel van je garderobe aanvullen met wat mensen aan kleingoed op straat verliezen. Hoofdbandjes, mutsen, petten, handschoenen (haast altijd een enkele). Ceintuurs dus ook. En zoeken helpt.

Reacties zijn gesloten.