Beweging

Het leek me een mooi avontuur om op de stakingsdag door de IJtunnel naar Noord te fietsen. Wanneer maak je zoiets nou mee? Tot ik op Googlemaps ging kijken hoe ver het was. Dat was vanuit Osdorp toch wel een extreem lange fietstocht. Dat ging zelfs mij te ver. Er zijn mensen die mij heel sportief vinden omdat ik dagelijks meer dan 11.6 kilometer naar mijn werk fiets. Maar die mensen moesten mij eens zien zodra ik op mijn werk ben aangekomen. Vanaf dat moment stop ik radicaal met bewegen. Zo probeerde ik vandaag al zittend op mijn bureaustoel van een afstand een leeg koffiebekertje in de prullenbak te gooien. Ik miste. Ik reed op mijn stoel ernaartoe om het bekertje alsnog in de prullenbak te gooien maar zag een restje koffie op de grond liggen. Vervolgens reed ik met mijn stoel naar de bureaula waar de schoonmaakdoekjes inzitten, reed ik terug naar de plek en maakte ik al zittend de vlekken schoon. Nee, inderdaad. Ik heb geen sportschoolabonnement meer nodig.

Ge├╝pdatet: