Zadel

Nu het mooier weer wordt, gaan er ook weer meer kinderen zelf op de fiets naar school. Ik vind het een vrolijk gezicht, zo’n heel klein fietsje en dan zo’n kind erop die keihard moet trappen met die beentjes om een beetje vooruit te komen. Vanochtend zag ik een jongetje met een kinderfiets waar wel een volwassen Brookszadel op zat. Ik herkende het merk omdat ik zelf ook een Brookszadel had, op mijn vorige fiets. Dat zijn dure zadels. Daar kwam ik achter nadat mijn zadel een werd gestolen tijdens een tandartsbezoek. Ik was zo verbouwereerd toen ik mijn fiets zonder zadel aantrof dat ik terug naar binnen ging bij de tandarts om te vertellen dat ik was bestolen. Hij pakte zijn gereedschapskist, ging mee naar buiten en haalde een zadel van een fietswrak en heeft het op mijn fiets gemonteerd. En van de verzekering kreeg ik ook nog een nieuw Brookszadel. Mocht het zadel van het jongetje ooit het mijne zijn geweest, zou ik daar dus geen problemen over gaan maken.

Geüpdatet: