Fietstas

Ik zag een meisje op de pont met fietstassen voorop haar fiets. Heel handig: fietstassen zijn sowieso al heel praktisch, maar als je ze voor op je fiets hebt, is de kans dat iemand er stiekem iets uit steelt ook nog eens veel kleiner. Toen ik mijn huidige fiets kocht zei de verkoper dat ik beter geen tas om het stuur kon hangen vanwege de kabels van de remmen en de versnellingen. Ik heb toen zelfs nog in de Hema naar fietstassen gekeken, maar ik kon het idee van fietstassen niet verdragen, het ging me opeens veel te snel allemaal. Ik had al een fiets met 8 versnellingen en een lage opstap, als dan ook nog fietstassen zou kopen wist ik niet waar het zou eindigen: voor je het weet heb je ook een zuidwester met oorkleppen, een afritsbroek en je telefoon in een hoesje aan je riem.

Ge├╝pdatet: