Frontje

Om gratis te kunnen parkeren zet ik mijn auto meestal in een wijkje achter ons kantoor. Nadat ik bijna bij mijn werk was aangekomen, besloot ik toch terug te lopen omdat ik opeens niet meer zeker wist of ik de auto wel op slot had gedaan. Dat heb ik echt opvallend vaak, dat ik ga dubbelchecken of mijn auto wel op slot is. Ik haal ook altijd nog braaf voor de zekerheid het frontje van de radio. Eigenlijk weet ik niets eens of er überhaupt nog wel autoradio’s worden gestolen en als dat zo is of er ook een markt is voor een meer dan tien jaar oud exemplaar  waarmee je nog cd’s kan luisteren. Waarschijnlijk is deze voorzichtigheid met mijn autootje voor dieven even aandoenlijk als de voorzichtigheid die kleine kinderen hebben bij hun waardevolle bezittingen. Dan vinden ze tijdens het spelen een stukje ballon, twee takjes en een bierdopje , geven het bij hun moeder in bewaring en blijven de rest van de middag onrustig controleren of ze er wel goed genoeg op let.

Geüpdatet: